european union
guvernul-romaniei
instrumente-structurale

Proiect cofinanțat de Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 - 2020

Serviciile noastre

Fabricarea de abajururi textile cu broderie
Atelierul Brodalisa vine cu o propunere inedita, aceea de a confecționa abajururi textile brodate pe o diversitate de tipuri de materiale textile, materiale de tapițerie, stofe, brocard, catifea, bumbac, panză de in, tafta etc. Acestea pot fi realizate pe diverse dimensiuni și forme , atât pe suporturile noastre, cât și pe ale dumneavoastră (în cazul în care doriți recondiționarea unor abajururi vechi). Broderia poate fi aleasă din oferta noastră sau poate fi creată special pentru nevoile dumneavoastră.
Alte accesorii cu broderie computerizată și manuală
Atelierul Brodalisa confecționează accesorii textile gen brâuri și manșete decorative, coliere sau brațări textile, eșarfe, poșete din material textil sau alte accesorii la cererea dumneavoastră. Modelele decorative se pot personaliza conform nevoilor dumneavoastră.
Fabricarea de textile cu motive decorative
Brodalisa confecționeaza la comandă articole textile cu motive decorative care pot fi aplicate pe diverse suporturi în diferite forme și dimensiuni.
Fabricarea altor articole textile de îmbrăcăminte și decor
Brodalisa oferă o gamă de articole de îmbrăcăminte accesorizate cu broderii diverse, care se pot executa și la comandă, în funcție de nevoile dumneavoastră. Gama de decor e reprezentată de o diversitate de articole cum ar fi: perini și pături decorative, perdele și draperii, fețe de masă și naproane, lenjerii de pat, accesorii pentru iluminat etc. accesorizate cu broderie diversă.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României. Pentru informații detaliate despre celelalte programe co-finanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro